Betalingskort
Her vises citater.
Kontroller din Flash plug-in, hvis du ikke kan se det.

Flash plug-in kan downloades gratis fra Adobes hjemmeside

Parterapi

Har I udfordringer i jeres parforhold, så kan parterapi være en rigtig god hjælp til at komme videre. Parterapi kan hjælpe jer med at få sat ord på jeres følelser på en god og konstruktiv måde, ligesom parterapien kan sikre jer, at I ikke kommer til at hænge fast i fortiden, men finder løsninger som kan styrke jeres forhold til hinanden.

I forbindelse med parterapi vil I få muligheden for at få vendt og drejet jeres forskelligheder og udfordringer - og set tingene i et andet lys, end I måske har gjort tidligere. Derudover vil der være fokus på, hvordan I kommunikerer med hinanden og på, at finde løsninger som I begge har det godt med.

Det kan ligefrem være gavnligt og lærerigt at gå i parterapi for at forebygge større kriser, for parterapeuten giver jer en mulighed for at få talt om ting i rolige omgivelser uden forstyrrelser, hvor I kun skal have fokus på hinanden. 

Bestil jeres parterapi nedenfor.
Når I har bestilt parterapi bliver I kontaktet, med henblik på at aftale nærmere omkring tidspunkt.

Parterapi tilbydes i  Nærum.

OBS: Vær opmærksom på, at I har mulighed for at bestille 5. konsultationer og få den 6. konsultation gratis. Dette tilbud kan ikke kombineres med øvrige tilbud. 

Parterapi - Bestil 5 konsultationer og få den 6. gratis

Hvis I bestiller 5 x parterapi med det samme, får I en ekstra konsultation gratis.

Pris: DKK 7.500,00

Parterapi hos Parterapeut Ingrid Ann Watson (V1)

Sted: Nærum.

Varighed: 1 time.

Se nærmere oplysninger om Ingrid Ann her.

Pris: DKK 1.500,00