Betalingskort
Her vises citater.
Kontroller din Flash plug-in, hvis du ikke kan se det.

Flash plug-in kan downloades gratis fra Adobes hjemmeside

Nyheder om parforhold

 

Parforhold og teenagebørn

Det er ikke altid nemt at have teenagebørn i huset, og det går også nemt udover parforholdet.

Læs mere om emnet her

Rammende men kontroversiel artikel

Mange råber vagt i gevær, når man taler om at planlægge sexlivet, og ikke mindst når man taler om, at det ikke er okay altid at sige nej til sex. Præsten, der udtaler sig i artiklen går skridtet videre end bare at planlægge og sige ja til sex, han siger nemlig at skilsmissen kan undgås, hvis man programsætter sex mindst én gang om ugen. Han siger også, at sex er en pligt i ægteskabet. Vi er tilbøjelige til at give ham ret.

Læs artiklen her.

Realitetstjek

- Gad du være gift med dig selv? Læs mere og tag et realitetstjek på dit parforhold lige her


Artikel på minmave.dk:
Sådan undgår du at havne i skilsmissestatistkken.

Hvis der er et tidspunkt, hvor det er svært at finde tid til at være kærester, så er det når børnene er helt små. Nogle oplever faktisk også at det at blive forældre fylder så meget, at behovet for også at være kærester, stort set er ikke eksisterende!

Hvad end du kan nikke genkendende til ovenstående eller ej, så læs nedenstående fakta – jeg vil næsten garantere dig, at det vil få dig til at tænke over prioriteringen den kommende tid. Om ikke andet, så kan du, hvis du havner i skilsmissestatistikken når du nærmer dig de 40 år, ikke sige ”Hvis der bare var en der havde fortalt mig, hvor vigtigt det var at være mere end bare forældre”!

Læs artiklen her

Nyt emne: Ulykkelig kærlighed

Har du mistet den eneste ene, eller er du bange for at gøre det, så læs med her, så har du værktøjer til at håndtere det.

Læs artiklen

Nyt emne: Viser du din kærlighed? 

Er kærligheden falmet? Har hverdagen og praktikken taget over, og nu er det blevet lidt kikset at være sådan særlig kærlig.

Læs artiklen her

En gang utro - altid utro?

Læs artikel her

Husk at downloade ugens opgave

Undgå leverpostejfarvet parforhold - download ugens opgave og sæt fokus på udviklingen.

Download opgaven