Betalingskort
Her vises citater.
Kontroller din Flash plug-in, hvis du ikke kan se det.

Flash plug-in kan downloades gratis fra Adobes hjemmeside

Parforhold

Parforholdet er på en og samme tid både dejligt, skønt, fantastisk, sjovt, uhyggeligt, surt, besværligt og fyldt med udfordringer og potentielle problemstillinger.

Et livslangt parforhold indeholder helt naturligt også i perioder problemer i parforholdet og uden en fælles opfattelse af, at parforholdet skal vandes, gødes, plejes og passes, så er der risiko for, at kærligheden forsvinder.

Et parforhold skal som udgangspunkt fungere med respekt og tillid til hinanden. Med en fælles forståelse og opfattelse af, hvordan tingene skal fungere i jeres parforhold, og med en grundlæggende kærlighed til hinanden, som kan overvinde problemstillinger og uoverensstemmelser, eksempelvis i forhold til:

  • Kommunikation i parforholdet
  • Fordeling af praktiske opgaver
  • Sex
  • Børn
  • Prioriteringer

I skal på en og samme tid bevare jeres personligheder og indgå i en fælles relation i jeres parforhold, hvor kanter skal slibes til for at finde en fælles holdning til, hvordan livet skal leves. 

Parforholdsraad.dk sætter fokus på alle parforholdets aspekter og giver viden og opgaver, som I kan bruge i jeres parforhold, både når det går godt, og når parforholdet er fyldt med problemer, eller når der reelt er en større krise i parforholdet.